متخصص روماتولوژی در قزوین

دکتر صمد خضری

جراح عمومی - فلوشیپ جراحی سرطان

جراحی سرطان سینه - جراحی سرطان معده و روده - جراحی سرطان تیروئید

021 - 22083642

نوبت دهی آنلاین از پذیرش 24
متخصص روماتولوژی در قزوین | فوق تخصص روماتولوژی در قزوین | بهترین دکتر روماتولوژی در قزوین | دکتر روماتولوژی در قزوین | روماتولوژی در قزوین

متخصص روماتولوژی در قزوین

متخصص روماتولوژی در قزوین | فوق تخصص روماتولوژی در قزوین | بهترین دکتر روماتولوژی در قزوین | دکتر روماتولوژی در قزوین | لیست پزشکان روماتولوژی در قزوین

پزشکان روماتولوژیست قزوین – نوبت دهی دکتر روماتولوژی خوب قزوین – بهترین فوق تخصص روماتولوژی قزوین – فوق تخصص روماتولوژی خوب در قزوین – لیست بهترین دکتر متخصص و فوق تخصص روماتولوژی در قزوین – تلفن و آدرس پزشکان فوق تخصص روماتولوژی قزوین – معرفی بهترین پزشکان متخصص روماتولوژی در قزوین – بهترین دکتر روماتولوژی در قزوین کیست – فوق تخصص بیماریهای روماتیسمی(روماتولوژی) – بهترین دکترهای متخصص و فوق تخصص روماتولوژی (روماتیسم)
دکتر متخصص برای التهاب و ورم مفصل، روماتیسم مفصلی (آرتریت روماتوئید)، لوپوس، سندروم شوگرن، نقرس، اسکلرودرمی یا سختی پوست، آرتروز عفونی یا چرکی، واسکولیت یا التهاب عروق خونی.

متخصص روماتولوژی یک پزشک داخلی است که در آرتریت و سایر بیماری‌های اسکلتی عضلانی و بیماری‌های خودایمنی سیستمیک تخصص دارد. این بیماری ها می توانند باعث درد، تورم و سفتی در مفاصل، ماهیچه ها و استخوان ها شوند.

بیماری های خودایمنی زمانی اتفاق می افتد که سیستم ایمنی بدن شما باعث التهاب غیر ضروری در قسمت های مختلف بدن شود. آنها علاوه بر مفاصل، ماهیچه ها و استخوان ها می توانند روی پوست، چشم ها و اندام های داخلی شما تأثیر بگذارند. روماتولوژیست ها به تشخیص و درمان این مشکلات کمک می کنند. آنها همچنین تحقیقاتی را برای درک بهتر بیماری های روماتیسمی انجام می دهند.

متخصص روماتولوژی چه کاری انجام می دهد؟

پزشکانی که در روماتولوژی تخصص دارند، شرایطی را مطالعه می کنند که بر بافت های همبند تأثیر می گذارد. بسیاری از تخصص های پزشکی بر روی یک قسمت از بدن تمرکز می کنند. اما از آنجایی که برخی از مشکلات بافت همبند و بیماری های خود ایمنی کل بدن را تحت تاثیر قرار می دهد، روماتولوژیست ها در مورد کل بدن آموزش دیده اند.

روماتولوژیست ها تماس مستقیم زیادی با بیماران خود دارند. به دلیل طبیعت دیردرمان بیماری های مرتبط با روماتولوژی، روماتولوژیست ها اغلب بیماران خود را به صورت طولانی مدت پیگیری می کنند. برخی حتی ممکن است سال ها پس از تشخیص درد یا مشکل و شروع درمان، همچنان بیماران خود را ویزیت کنند.

آموزش و تحصیلات یک متخصص روماتولوژی

اولین قدم برای تبدیل شدن به یک روماتولوژیست، تکمیل 4 سال دوره دانشکده پزشکی یا آموزش استئوپاتیک است. بعد از آن فرد باید یک دوره 3 سال رزیدنتی را برای کسب تجربه عملی طی کند.

پس از رزیدنتی، پزشکان می توانند در فلوشیپ روماتولوژی که 2 تا 3 سال طول می کشد، شرکت کنند. آنها بیماری های خودایمنی و شرایط اسکلتی عضلانی و نحوه درمان آنها را مطالعه خواهند کرد.

سپس روماتولوژیست ها باید در آزمون جامع تخصص شرکت کنند تا تخصص روماتولوژی خود را دریافت کنند.

بسیار مهم و ضروری است که افرادی که این آزمون را به پایان می رسانند و تخصص خود را دریافت می کنند، مطالعه و به روز ماندن را فراموش نکنند چون هر 10 سال یکبار لازم است که دوباره در امتحان تخصص شرکت کنند. علاوه بر آن روماتولوژیست ها هر سال به تعداد ساعات مشخصی به آموزش مداوم نیاز دارند.

روماتولوژیست ها چه بیماری هایی را درمان می کنند؟

بیش از 100 نوع بیماری روماتیسمی وجود دارد که روماتولوژیست ها برای درمان آنها تلاش می کنند. این بیماری ها عبارتند از:

آرتروز
روماتیسم مفصلی
اختلالات درد اسکلتی عضلانی
پوکی استخوان
نقرس
کمر درد
میوزیت
فیبرومیالژیا
تاندونیت
واسکولیت
برخی بیماری های خودایمنی مانند لوپوس، سندرم آنتی فسفولیپید، اسکلرودرمی

چه زمانی باید به روماتولوژیست مراجعه کنم؟

اکثر افراد هر از گاهی درد عضلانی، استخوانی یا مفصلی را تجربه می کنند. زمانی که درد بعد از گذشت مدتی تسکین پیدا نکرد و یا بدتر شد، ممکن است ارزیابی بیشتری نیاز باشد. به طور معمول، ابتدا لازم است که یک پزشک عمومی شما را ویزیت کند. اگر او علائمی مرتبط با یک بیماری روماتیسمی زمینه ای پیدا کند، ممکن است شما را برای ارزیابی بیشتر به روماتولوژیست ارجاع دهد.

اگر بستگانی دارید که مبتلا به بیماری خودایمنی یا روماتیسمی هستند(زیرا این بیماری ها اغلب ژنتیکی هستند و در خانواده ها دیده می شود) یا اگر علائمتان در یک دوره کوتاه به طور قابل توجهی بدتر می شوند، باید زودتر به متخصص روماتولوژی مراجعه کنید. برخی از علائم و نشانه‌ها در صورت درمان اولیه می‌توانند بهبود یابند یا به طور موقت برطرف شوند، اما گاهی اوقات پس از توقف درمان ممکن است دوباره عود کنند. اگر علائم همچنان عود کند، ممکن است نیاز به ارزیابی مجدد توسط روماتولوژیست داشته باشد.

آسیب مفاصل ممکن است به طور بالقوه در برخی از بیماری های روماتیسمی رخ دهد. بنابراین باید هرچه زودتر به روماتولوژیست مراجعه کنید. در بسیاری از بیماری ها مانند آرتریت روماتوئید و آرتریت پسوریاتیک، تشخیص و درمان سریعتر می تواند از آسیب دائمی مفاصل جلوگیری کند. این آسیب همیشه با درمان قابل جبران نیست و در صورتی که به موقع به آن رسیدگی نشود، می تواند دائمی باشد.

زمانی که توسط یک روماتولوژیست ویزیت می شوید، چه انتظاراتی باید داشته باشید؟

بیماری های روماتیسمی در طول زمان تغییر می کنند. روماتولوژیست می تواند یک برنامه درمانی شخصی برای مدیریت علائم شما تنظیم کند.

روماتولوژیست ها کار خود را با یک معاینه فیزیکی شروع می کنند و ممکن است در مورد سابقه سلامت شخصی و خانوادگی شما بپرسند. آنها از این اطلاعات برای محدود کردن مواردی که ممکن است باعث علائم شما شوند استفاده می کنند.

اگر از قبل آزمایش یا عکس برداری رادیولوژی انجام داده‌اید، حتما عکس ها و نتایج آزمایش های خود را برای روماتولوژیستتان ببرید.

برخی از درمان هایی که ممکن است روماتولوژیست توصیه کند عبارتند از:

دارو
فیزیوتراپی
ارجاع به سایر متخصصان
تزریق مفاصل و تاندون
عمل جراحي

 

بهترین دکتر زنان زایمان قزوین – بهترین پزشکان زنان قزوین – بهترین پزشک زنان قزوین – متخصصین زنان قزوین – دکتر زنان قزوین – لیست متخصص زنان و زایمان قزوین – متخصص مامایی قزوین – بهترین فوق تخصص زنان و زایمان قزوین – بهترین فوق تخصص زنان و زایمان در قزوین – بهترین دکتر متخصص زنان و زایمان در قزوین – متخصص زنان و زایمان در قزوین – دکتر متخصص زنان و زایمان خوب در قزوین – دکتر زنان و زایمان خوب قزوین – جراح و متخصص زنان و زایمان در قزوین – پزشکان فوق تخصص زنان و زایمان قزوین – جراح و متخصص زنان و زایمان قزوین – پزشک متخصص زنان و زایمان قزوین – زنان و زایمان قزوین – بهترین متخصص زنان و زایمان قزوین – متخصص زنان قزوین – بهترین متخصص زنان زایمان قزوین – متخصصین زنان زایمان قزوین – زنان زایمان قزوین – بهترین دکتر متخصص زنان و زایمان قزوین – دکتر متخصص زنان و زایمان قزوین – متخصص زنان و زایمان قزوین