دکتر کلیه در زاهدان

دکتر صمد خضری

جراح عمومی - فلوشیپ جراحی سرطان

جراحی سرطان سینه - جراحی سرطان معده و روده - جراحی سرطان تیروئید

021 - 22083642

نوبت دهی آنلاین از پذیرش 24

دکتر کلیه در زاهدان

دکتر کلیه در زاهدان ، دکتر کلیه پزشکی است که در مراقبت از کلیه‌ها و درمان بیماری‌های مربوط به کلیه تخصص دارد. در واقع اورولوژیست متخصصی است که بر عملکرد کلیه و اختلالات آن تمرکز دارد. وی نه تنها در مورد درمان و کنترل بیماری‌هایی که به طور خاص بر کلیه‌ها تأثیر می‌گذارند، آموزش دیده است، بلکه در مورد تأثیر بیماری و یا اختلالات عملکرد کلیه بر سایر قسمت‌های بدن و همچنین تشخیص بیماریهای کلیوی نیز تبحر دارد. آن‌ها معمولاً بیماری مزمن کلیهCKD، بیماری کلیه پلی کیستیک PKD، نارسایی حاد کلیه، سنگ کلیه و فشار خون بالا را درمان می‌کنند و در مورد تمامی جنبه‌های پیوند کلیه و دیالیز آموزش می‌بینند.

متخصص کلیه در زاهدان

احتمال بروز اختلال در عملکرد کلیه‌ها حتی بیشتر از اختلال عملکرد کبد است، چرا که بیماری‌هایی زیادی وجود دارند که عملکرد کلیه‌ها را تحت تأثیر قرار داده و به طور همزمان کلیه‌ها را نیز دچار اختلال می‌کنند. به عنوان مثال بیماری کلیوی می‌تواند از مشکلاتی مانند دیابت، چاقی، بیماری قلبی و فشار خون بالا ناشی شود. همچنین می‌تواند باعث ایجاد فشار خون بالا و بیماری قلبی شود. بیماری مزمن کلیه در پاره‌ای از شرایط ممکن است منجر به مشکلات سلامتی مانند کم خونی، پوکی استخوان، ضعف سیستم ایمنی یا ضربان قلب نامنظم شود. این رابطه علت و معلولی نشان می‌دهد که داشتن کلیه‌های سالم و مراقبت از آن‌ها و زمان به موقع مراجعه به دکتر کلیه خوب جهت درمان و کنترل بیماری‌های کلیه چقدر مهم است.

علل مراجعه به متخصص کلیه کدام‌اند؟

متخصصین کلیه به منظور درمان و کنترل تمامی بیماری‌ها و اختلالات مربوط به کلیه و همچنین شرایطی که منجر به بیماری‌های کلیه می‌شود، آموزش دیده‌اند که شامل موارد زیر هستند:

اختلالات گلومرولی-عروقی

به طور کلی علت اصلی مراجعه به متخصص کلیه، اختلالات گلومرولی-عروقی هستند که بیماریهای‌های مختلفی را در بدن به وجود می‌آورند. پزشکان کلیه حین دوره تکمیلی رزیدنتی، روش‌های درمانی این بیماری‌ها را یاد می‌گیرند تا بتوانند بیماری‌ها را کنترل کرده و جلوی پیشرفت آن را بگیرند و یا روند پیشرفت بیماری را کند کنند. بدین طریق می‌توانند عملکرد کلیه را تا زمان امکان حفظ کنند.

اختلالات لوله‌ای-بینابینی

اختلالات لوله‌ای- بینابینی (نفریت بینابینی) بر لوله‌های کلیه و بافت‌های اطراف آن تأثیر می‌گذارند. لوله‌ها مایع فیلتر شده را از کلیه‌ها جمع‌آوری می‌کنند و نهایتاً آن را به ادرار تبدیل می‌کنند. پزشکان کلیه علائم این اختلالات و نحوه درمان آن‌ها را یاد می‌گیرند.

فشار خون بالا

فشار خون، دومین علت اصلی بیماری کلیوی است. وقتی کلیه‌ها مقدار زیادی رنین دفع کنند، فشار خون افزایش پیدا می‌کند. متخصصین کلیه با انواع مختلفی از دارو‌هایی که می‌توانند فشار خون را کاهش دهند و همچنین روش‌های دیگر، میزان فشار خون را کنترل می‌کنند.

دیالیز

هنگامی که کلیه‌ها به خوبی کار نمی‌کنند، دیالیز می‌شوند. دیالیز فرآیند پاکسازی خون است که توسط پزشکان کلیه و تکنسین‌های مربوطه انجام می‌شود. دکتر متخصص کلیه در دوران رزیدنتی، در مورد همودیالیز و دیالیز صفاقی آموزش لازم را می‌بینند تا بتوانند بیماران خود را با استفاده از روش دیالیز به زندگی برگردانند.

پیوند کلیه

پیوند کلیه زمانی انجام می‌شود که فردی کلیه سالم را از شخص دیگری به منظور جایگزینی کلیه‌های آسیب دیده خود دریافت می‌کند. دکتر اورولوژی در مورد این روش و چگونگی انجام آن و مراقبت‌های بعد از پیوند کلیه می‌آموزد تا بتواند زندگی بیماران را نجات دهد.